Bu adam Almanya'da yasiyor ve seriatcilarin en kanlisi.. en adisi.. girebildigi tum gruplarda surekli seriat propagandasi yapar ve agzi cok bozuktur. Beni msn'ine bile ekleme kustahligini gosterip cevabini almisti. Yazdigi kitaplar var. Adi ..... biri bu, hic adam yerine koymayin.
F.T
-----------
Takmayin Ahmet bey...it urur kervan yurur...
Aslinda yaptigi hakaret
TCK ya gore ceza grektirir. Isterseniz bu hakkinizi kullanabilirsiniz. Iste o zaman ezilir kafasi.
Ç.Çalış
-----------
Hukuki zemine taşımalısınız konuyu. Hakaret hakettiğini bulmalı.
S.GÖKÇEOĞLU
---------
Asıl dava açarsam adam yerine konmuş olur,
satamadığı müsvetteleri de kitap yerine geçer.
A.Dursun
---------------
Özür diliyorum dostlarım.
Demek ki ülkemizin sahipleri aslında birer mumyaymış !..
Ahmet Dursun kardeşimiz gerçeklerin bilinmesi konusundaki uğraşısını sürdürüyor.
Ama bu meczupların işine gelmiyor. Zaten hiç bir pozitif fikir ve bilimsel sonuç onları ilgilendirmez.
Hepsi de islam düşmanlarının kandırmacaları olarak görülür...
Asla düşünülemeyen gerçek şudur:
Tepeden tırnağa cehaletle yoğrulan ve fanatik bir inanca dönüşen akıl dışılıkların
dayatılması gerçek olmadıklarının en büyük kanıtıdır...
Yanlışlar, sahtekarlıklar ortaya çıktıkça inatçı direniş sürer.Geçmişte kısır bir çevre içinde geçerli olan ekstrem yaklaşımlar daha çok benimsenmiş durumdadırlar...
Akıl dışılık arttıkça fanatik düşmanlığın dozu da yükselmektedir...
Bu bir matriks gibidir. Hem gelişmekte hem de yeni direnç noktaları oluşturmaktadır...
Bu durumda bilimin kazanması zordur.
Ne zaman ki onların bütün dayanaklarını yok edersiniz, hepsinin yalan olduğuna gerçekten inandırırsınız, onları o zaman pes ettirir ve kazanısınız...
Dünyada henüz böyle bir başarı yoktur...
En gelişmiş ülkelerde bile en saçma tarikatlar belli bir çevreye sahiptirler...
Önemli olan eğitim sisteminin bu kanalları tıkayacak önlemlere sahip olmasıdır. Böylece sapkınlığa ve meczuplıuğa bir sınır konulabilir...
Ama
son 50 yılda Türkiye Cumhuriyetleri hükümetlerinin yaptığı genelde meczupluğu beslemektir...Bu meczuplukla da ne akılla, ne bilimle, ne de inançla savaşamzsınız...
Çünkü bütün dünya ve yaşam ile saplantılı bir durumdadırlar. Onlar için saplantıları dışında hiç bir gerçek olamaz...
İşte bu yüzden dünyaya, uygarlığa, insanlığa , üretime kin ve nefretten başka hiçbir katkıları yoktur...
Bunlar insanlık açısından bir zararlı böcek olmaktan ileri gidemezler...Hepsi budur...
Altan ARISOY
-----------------
Burada zaman zaman ölçünün kaçırıldığı sert ifadeler kullanılıyor. Zaman zaman biz de ağır ifadeler kullanıyoruz ama, bu itoğlu itin kendini bu derece açıkça ifade ettiği laflar burada hiç kullanılmadı. Kızdığımız kişinin aleyhinde böyle lafları içimizden dahi geçirmeyiz.
Bu müslüman geçinen dinsiz şeytanların yüzündeki maskeler indikçe, İ. Melih'ten daha İ (yi)ler oldukları ortaya çıkıyor.
Allah belanızı yine de bu asil milletin elinden verecek.
Bu millet bugibi dinsiz şeytanları memleketlerine doğru döndürür ve gerekli nokta atışını yapar.
Kemal Sandık
----------
Bu durum veya tutum, komutanların tavize ne kadar mütemayil olduklarının delili olsa gerek...
Zira, medem bu mümkündü, neden daha önce yasaklamışlardı...
Madem yasaktı, şimdi ne sebepten dolayı buna müsamaha ediliyor?
muharip
-----------
Memleket turbanlilarinmis. Ay cok sevindim en sonunda gercek belli oldu. Ben de salak gibi kandi memleketim sanip sahip cikiyordum . O turbanlilar evde popoyu 44 bedene buyuturken sokaklarda ABD ye tepki veriyordum. Vay benim aptal kafam meger memleket onlarinmis. Simdi tam super oldu iste....
Yeşim.B.
DEGERLI DURSUN,
BU ADAMLAR SOYLEYECEK BIRSEYLERI OLMAYINCA,
DOGAL OLARAK KUFUR ETMEYE BASLIYORLAR.
CUNKU SAHIP OLDUKLARI KULTUR VE TERBIYE ANCAK BU KADAR.
BANA DA BIRCOK KEZ BU SEKILDE VE HATTA DAHA DA AGIR
SOZLERLE HAKARET ETMEYE CALISTILAR.
FAZLA MUHATAP OLMAMANI ONERMEK ISTERIM.
LUTFEN MORALINI DE BOZMA.
KOLAY GELSIN.
SEVGI VE SAYGILARIMLA.
Prof.Dr.Mehmet Ali Körpınar
-----------
Merak etmeyiniz sayın hocam,
Umusadığım yok ancak
kur'an tevilcilerinin kim olduğunu bu millet anlasın istedim.
Saygı ile..
A.Dursun
------
DİNİN AFYON YÜZÜhttp://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=7821.0