DAVOS'ta BALYOZ yokmuydu?"Tıbbi Gerçek"Beyindeki sinir hücreleri fazla hareketlendiğinde,kontrolsüz,gelişigüzel gibi görünen sinyaller verirler.Bu sinyallerin sonucunda garip duygular hissedilebilir,farklı hareketlerde bulunulabilir;hatta psişik anomaliler olabilir.Bu gibi olaylara genelde nöbet denir.
http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=3334.0----------
TAYYİP ERDOĞAN'A GÖNDERİLEN CFR PLANI http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=355.0------------
ABD kongresinde 13 Mart 2007 günü düzenlenen bir tören ile T.C. Başbakanı sayın Tayyip ERDOĞAN'a 2007 Rumi Barış ve Diyalog ödülü vermiş idi.
Bu ödül,"
Türk Başbakanı adına" Washington
Kardinali Theodore McCarrick tarafından AKP milletvekili Egemen BAĞIŞ'a takdim edilmiş idi.
Detaylar için bakınız.
ATATÜRK'E DECCAL DİYENLERhttp://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=857.0-----------
Beşer şaşardan izlenimler....Milletimiz ne kadar unutkan olabiliyor?
O kadar çok ki,saymakla bitmez.
Bir örnek verelim,
Bir zamanlar pirim yapan Süleyman Demirel gibi şimdilerde de Tayyip bey pirim yapmaya başlamıştır.
İyi hoş yapsın da.....
Biz hatırlamaya bakalım.
Kürt Said bir zamanlar,"
Atatürk Nur Risalelerinin tokadı sonucuölmüştür" diyordu.
DEMİREL ise "
Said Nursi büyük alimdir.Büyük alim değildir diyenin alnını karışılarım" demiş hızını almayıp,Türk Millettin aklını,nur cu ların ise oyunu almak için,"
Atatürk'ün kurduğu devlet, laik devlet değildir. İslam devletidir",demişti.
1963 yılında ise İsmet İnönü,Laik Türkiye Cumhuriyeti'ni tanınmaz hale nasıl getirdiğine dikkat çekmek için,"
Böyledir bu işler,Peygamber edasıyla size dünyaları vaat ederler.İmzayı attınız mı ertesi gün gelmişlerdir...
Personeli gelmiştir, teçhizatı gelmiştir, üstleri gelmiştir. Ondan sonra sökebilirsen sök. Gitmezler. Sonra, ne bağımsız dış politika ne bağımsız iç politika..." demekteydi.
Kamu oyunun ne kadar unutkan olduğunu da söyleyen yine İnönü'dür.
Şimdi unuttuklarımızdan bir kaç tazeleme yapalım.
ABD Yahudiler Konseyi,Tayyip beye
Yahudi Cesaret Ödülü verdiğini hatırlıyormusunuz?
Arafat’ın iddialara göre öldürülmesinden sonra
Abdullah Gül,"
bunun(Arafat’ın ölümünün),Abbas’ın başkanlığının ve barış için büyük fırsat"diyebileceğini düşünürmüsünüz?
Öyle ise düşünün çünkü bunu aynen söylemiş idi.
Hafızalarımıza yeniden dönelim.
Erhan Göksel anlatımlarında şöyle diyor idi.<<AKP iktidara geldiği gün GAP'a yatırımları durdurdu.Ancak 2008 Nisan'ında kapatma davası açılınca Mayıs ayından itibaren GAP'a 4,6 milyar dolar para aktarıldı.
Bu paranın sadece yüzde 90'ı bir İsrailli şirkete gitti.Bu şirket,GAP'ın bütün sulama ihalesini kazanmış şirket. Ancak ihale,AKP iktidarından önce,Demirel zamanında bu İsrailli şirkete verilmiş.
Yahudi firması,İsrail'in en büyük firmalarından birisi.Firmanın ismi,
Dankner Tavura.
Kapatma davasından sonra İsrail lobisini yanına çekmek isteyen iktidar,Tavura'ya hak ediş olarak,3,8 milyar YTL ödedi.Ana firma olan Tavura'nın yanı sıra diğer iş yapan İsrailli firmalara da 6 yıldır 1 lira dahi ödeme yapılmıyordu.
>>Tayyip beyin 1-2 Mayıs 2005 tarihleri arasında İsrail'i ziyareti sırasında dönemin Sanayi ve
Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile İsrail Başbakanı Ehud Olmert arasında Kudüs'te bir anlaşma imzalanmış idi.
Şu meşhur"
Sanai ve Ar-ge Alanında İşbirliği" anlaşmasından bahsediyorum.
İçeriğinde ise,bilişim, lazer ve optik,mekatronik,gıda,tarım ürünleri ve tarımsal genetik,ileri malzeme teknolojileri,yenilenebilir enerji,nanoteknoloji,aero-dinamik ve uzay teknolojileri,biyoteknoloji ve sulama teknolojileri var.
Peki
İsrail jetlerinin Konya'da eğitim almasını ve uçuş izni veren anlaşamadan ne haber?
23 Şubat 1996 tarihinde Çevik Bir imzalamış idi.
Tabii ki Erbakan,Çiller,Demirel,Yılmaz,vs.. dönemlerinde ki anlaşmaları da artık sizler hatırlayınız.
Peki Türkiye devleti İsrail ile anlaşma
yapmamalımı dır?Zaten kuruluşu 1945 olan BM'nin;hemen 3 yıl sonra (1948'de) ilanı için çaba sarf ettiği İsrail devletini ilk tanıyan ülkelerin başında(sanırım ki 2.si yiz)geliyoruz.
O dönemden bu yana İsrail ile adeta
ikiz devlet gibi davranmışız ve buna devam etmekteyiz.
Üstelik te İsrail'i düşman ilan edenler iktidara geldiklerinde yaptıkları hep aynı idi.
Yani İsrail ile mümkün olan en üst düzeyde ilişki ve stratejik ortaklık.
Bu yanlışmıdır derseniz;TC devletinin çıkarına olan her şey doğrudur elbet ki.
Ancak milletin zihnini karıştırıp,
İsrail düşmanlığı üzerinden siyaset yapmak ne denli doğrudur?
Partilerin TBMM'de ki ateşli tartışmalarını hatırlıyormusunuz?
Tayyip bey o tartışmalarda ne diyordu?
"Ortada bir zulüm var.Biz zalimlerin yanında olamayız.İsrail şunu söylüyor.Başbakan duygusal konuşuyor diyor.Benim duygusallığım varsa Gazze'deki kardeşlerime karşı duygusallığım vardır.Biz kovulduğunuz zaman bu topraklarda sizi misafir eden Osmanlının torunları olarak konuşuyorum.
Ülkemde hala bu işten oy devşirmeye çalışanlar var.Geçmişlerine iyi baksınlar Acaba neler yaptılar?DSP MHP ANAP bu ülkeyi yönetmedi mi? <<İsrail ile ilişkileri kesin>> diyorlar siz niye kesmediniz?" Gördüğünüz gibi hülle,tüm beyinlerin ortak ürünü,kabulü olmuştur.
Bu kadar hafıza tazelemek yetmez mi?
Peki bütün bunlar unutulacak mı?
Yani ülkemin başbakanına yapılanlar doğru mu yanlış mı tartışmasına dahi girmeye gerek duymuyorum.
Evet yapılan yanlıştır.
Sayın başbakanım doğru hareket etmiştir.Zaten böyle hareket etmeseydi demediğimi de bırakmazdım elbet ki.
Ancak bu hareketin
daha evvelden hesaplanamamış olması acaba sayın başbakanımı haklı mı çıkaracak?
Kendi deyimi ile bir
kabile reisi olmayan bir insan nasıl our da böyle bir sonuca hazırlıksız yakalanabilir ki?
Hiç mi basını takip etmiyorsunuz ya da danışmanlarınız hiç mi birşeyden habersiz dir?
Şu uyarı size hiç bir şey ifade etmemişmiy di?
Prof.Dr.Nouriel Roubini,En riskli üç ülkeden birisiniz... http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=4510.msg7898#msg7898İşte anlamaya çalıştığım budur.
Özetle,sayın başbakanım
özel bir senaryo gereği mi bu şekilde gündeme geldi diye soru aklıma gelmeden edemiyor.
Zira en üstte belirttiğim başlıklara da bakacak olursanız,Tayyip beyin böyle bir davranış içerisine girmesinin bir kaç açıklamsı olabilir.
Eğer ki tedbirsiz,eğitimsiz,hazırlıksız bir kabile reisi değil ise soruyorum:1-Yaklaşan seçimler için bir hamasi davranış mı gerekiyor idi?
2-BOP eş başkanlığı görevi bitmiştir de bunun sıkıntısını mı yaşanıyor?
3-Eş başkanlık görevi başka birine mi verilmiştir de bu denli öfkelenmiştir?
4-Elinizde yazılı bir metin olmayınca ne diyeceğinizi bilemeyecek kadar tarih bilginiz yok mu?
5-Öfke nin bir hitabet sanatı olduğunu dünyaya duyurmak mı istediniz?
6-Obama'nın Irak'tan (kademeli de olsa)çekilme kararı alması,Türkiye devletini yönetenleri sıkıntıya mı sokmuştur da yeni senaryolar uygulamaya konmaktadır.
Örnek:
a)Obama sizinle çalışmak istemediği için seçimleri kaybetme kabusunuzu ortadan kaldırabilmek için bir hamasi hareket mi gerekiyor idi?
b)Ya da İsrail yönetimi ile anlaştınız ancak,bu davranışınızdan sonra bunu isbat edebilseler dahi artık çok geç olabilecek bir davranış mı gerekiyor idi?
Bu anlaşma var ise neler olabilir,içeriği çok mu can alıcı dır ki bundan sonra kimse bu tür bir delile dahi inanamz hale getirilmiştir?Amaç bunu idi?
c)Yeni dünya düzeninde,değişen dengelerdeki yeni görevler kimler tarfından ve ne şekilde tesbit edilmiştir?Bu konuda çok gizli bilgiler aldınız da bunun sıkıntısını mı yaşıyorsunuz?
Eğer ki tüm bunlar benim bir hayal ürünüm ise yakında beklediğim ilk davranış şu olmalıdır.1-İsrail ile yapılmış olan tüm anlaşmaların Filistin'den tamamen çıkmadığı takdir de iptal edileceğini açıklamalısınız.
2-İsrail neden olduğu yıkımı tazmin edecğini açıklamdıkça Koya'da ki jetlerin bir daha o semalarda dolaşamayacağını açıklamanız gerkir.
3-Sizden özür dilemediğini açıklayanlara sizin de bu yanlışlığın altında kalmayacak bir kabile reisi olduğunuzu isbat etmeniz gerkmektedir.
4-Davos'a bir daha gelmem dediğinizi tüm milletimiz anlamıştır.Söz vermek tutmayı gerektirir.
5-IMF ile çok zor şartlarda yapacağınız/yapmayacağınız anlaşmanın bu teraneler içerisinde oldu bittiye gelmeyeceğini net olarak anlatmanız gerekmektedir.
Aksi halde bu davranışlarınızın altında hem siz,hem milletimiz kalacaktır.
Bunu zaman gösterecektir.
Ben bu günü tarihe not olarak düşüyorum.
Yaptığınız davranışın yanlış olduğunu söylemedim ve söylemiyorum.
Söylemek istediğim tek kelime ile şu dur.
Eğer ki bu davranışınızın arkasında durmaz,davranışlarınızla destek olmaz iseniz tarih bu günleri sizden soracaktır.Eğer ki bu sözlerinizin arkasında duracaksanız ben de sizinle beraber davranışlarınızın devamı için sonuna kadar destekçiniz olacağım.
Şu anda tarih yaptığınızı unutmayın.Tarihi yazanların,tarihi yaratanlara saygı duymasını istiyorsanız,bunu milat olarak kabul etmemizi istiyorsanız sonuna kadar sözlerinizin arkasında durunuz.
Aksi halde yukarıdakileri izaha çalışan
beşer şaşar haklı çıkmaktan bıkmıştır.Sizi kurtaracak,milletin makuz talihini yenecek şey
yeni bir balyoz değil,milletin azim ve kararıdır.
Bu karar için de sözlerinizin arkasında olmanız şarttır.
Kesinlikle ve üzüntü ile iddia ediyorum ki bu beşer şaşar yine haklı çıkacaktır.
Saygı ile....
Ahmet Dursun
Bazı kaynaklar.
İslam ve Kur'an dahil,laiklik anlayışı bile kapitalist kültüre göre yorumlanmaktadır.
Bir istihbaratçı olan George Orwellin 1984 isimli kitabında belirtildiği üzere, medyayı kontrol eden beyinleri kontrol eder. Beyinleri kontrol eden ise, toplumları kontrol eder demektedir.
----
Çevir Bir'den Haremlik-Selamlık Tesis...
Tamamı için bakınız.
1 MAYIS'TA CIA,GÜLEN PARMAĞI VE AĞALARIN SAVAŞI
http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=821.0-------------
Batı’nın İslam karşıtı stratejileri ve Huntington vakıası.
http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=2380.0---------------
MEDENİYETLER ÇATIŞMASI
http://ahmetdursun374.blogcu.com/din-medeniyetler-catismasi_1617384.html----------
36'ncı ve 40'ncı paralelin bir geçiş ve savaşlar dilimi olduğunu, egemen ülkelerin 40'ıncı paralelin kuzeyinde yer aldığını söyleyen bu ırkçı teorisyenlerin tezileri acaba şimdilerde haklılığını koruyor mu dersiniz?HAZRETİ BUSH'UN OVAL OFİSTEKİ TOKADI
http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=311.0