Gönderen Konu: FETHULLAH GÜLEN EŞCİNSEL Mİ?  (Okunma sayısı 628 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ahmetdursun

• KURUCU
  • KATILIMCI
  • *
    • Her yaş güzeldir.Değerini geç anlasakta.
FETHULLAH GÜLEN EŞCİNSEL Mİ?
« : Nisan 13, 2008, 01:22:23 ÖS »
E-postamdaki bir yazışmayı paylaşmak istiyorum.
Tabii ki sadece bir yazışmadır.Başka niyet olduğunu sanmam.En azından konuyu algıladığım kadarı ile diyorum.
A.Dursun.
----------
Arkadaşlar
Bir art niyetim yok. Sadece öğrenmek için soruyorum.
Fettullah Gülen hoca, acaba eşcinsel olabilir mi ?
Hemen açıklamam gerekir. Eşcinsellik bana göre çok saygı duyulması gereken bir yaşam biçimidir. Kanaatimce, erkek veya kadın eşcinseller, meselelere daha açık geniş açılardan bakabilen, daha ılımlı ve barış yanlısı insanlardır. Bilhassa erkek eşcinselleri takdir ederim. Bunlar erkek-egemen dünyadaki sertliğe, uyuşmazlıklara o naif yapıları ile meydan okurlar.

(Elbette bu tarife uymayan gruplar da var. Mesela Avrupa ve ABD eşcinselleri arasında "bear" denilen eşcinsel grupları var. Bunlar sertlik hatta faşizm yanlısı olabiliyor. Hani şu siyah deri ceketli, kurukafa şapkalı tipler.)

Ayrıca, kimin eşcinsel bir yaşam sürdüğünü kolay kolay bilemeyiz. Görüntü aldatıcıdır. En erkeksi görünümdeki insan dahi eşcinsel olabilir. İki örnek vermem gerekirse: ABD'den Rock Hudson ve Türkiye'den F.Hakan.

Her iki karakter de erkeksi duruşları, yakışıklılıkları ile pek çok kadının gönlünde taht kurmuşlardır. Bilhassa Ruck Hudson'un eşcinsel olduğunu öğrendiğimde inanmakta gerçekten güçlük çekmiştim. Böylesine yakışıklı, gösterişli bir erkeğin eşcinselliği tercih etmesini kolayca kabul edememiştim. Hani, kadın olsa idim, tereddütsüz Rock Hudson'a aşık olur, resimlerini evimin duvarlarına asardım. Sanırım, Rock Hudson'ın eşcinselliği açıklandığında milyonlarca kadın yas tutmuştur.

Bu yazıyı okuyanlar arasında eşcinseller olabilir.
Onları rencide etmek istemem. Asla, eşcinselliği küçük görmüyorum. Tüm eşcinsel insanlara burdan saygılar. Her insan gibi hayatı, aşkı ve cinselliği yaşamak onların da hakkıdır.
Gülen hocaefendinin inançları, mücadelesi beni ilgilendirmiyor. Kitaplarını okudum. Bazı yerlerini kabul etmekle birlikte, tümüne katılabilmem mümkün değil. Bu ayrı bir konu.

Fakat, F.Gülen hoca eğer gerçekten eşcinsel ise, kendisini hararetle tebrik ederim. Keşke kabuğuna kapanmak yerine, eşcinselliğini resmen açıklayıp haklarını savunmak için meydana atılsa idi. İnanın, bence bu tür bir tutum aleme nizam getirmek davasından çok daha fazla saygıya değer.

Fettullah Gülen hoca efendinin eşcinselliği konusunda bilgisi olanlar benle paylaşırlarsa sevinirim.

Konu konuyu açıyor. Emin değilim ama, galiba Yaser Arafat da eşcinseldi. Aynı şekilde, bu konuda bilgisi olanların paylaşımını rica ederim.

Tüm heteroseksüel, homoseksüel ve biseksüeal arkadaşlara selamlar.
Saygılar
L.Ertürk
--------------
Sayın Ertürk,
Hepsini birbirine karıştırmışsınız gibi geldi.
F.G yi bilmem ancak o cenahtan birilerinin bazı yerlerde kayıtları olduğunu duymuş idim.Sadece duyum.Bu nedenle isim açıklayamıyorum.Yani elimde belge yok.Ancak MİT ve Askeri istihbaratta bilgi ve belge olduğunu söylüyordu bir eski rahmetli MİT mensubu.
Şimdi adam rahmetli.Tutupta mezardan soramayacağız,diğer kaynaklara da ulaşamayacağımıza göre artk ne diyelim.Bir söylenti olarak kaldı.
Üstelik ülkede hangi göreve geldiğini de söyleyebilsem sanırım ki herşey ters döner.
Benden bukadar.
Selamlar.
A.Dursun
Kaynak:
http://ahmetdursun374.blogcu.com/3894891/