Gönderen Konu: DİKİLİTAŞ'IN SIRRI-2  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ahmetdursun

• KURUCU
  • KATILIMCI
  • *
    • Her yaş güzeldir.Değerini geç anlasakta.
DİKİLİTAŞ'IN SIRRI-2
« : Temmuz 23, 2008, 12:13:27 ÖS »
Belli zamanlarda etrafında tavaf eder gibi dönen Şeytanîlerin ayin noktalarından biridir bu taş. Bu ritüel kendi açılarından bir "büyü ritüeli"dir.

Bu dikilitaşların üzerindeki piramitlere bakın, Hac'daki şeytan taşlama sırasında şeytana atfedilen taşa bakın ve sonra benzerliklerine
dikkat edin.
,

Bahsetmek istediğim bir başka konu "2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul"un resmî amblemi. Acaba bu logonun manası nedir? Ne denmek isteniyor acaba merak ediyorum. Acaba kapıya benzeyen 3 şey nedir? Şimon Perez Millet Meclisinde yaptığı konuşmada "İstanbul bizim için yüce bir kapıdır." demişti. Meclis tutanaklarına geçti bu sözleri. Ayrıca Papa'nın Türkiye'ye geldiği sıralarda yazdığım "Yeni Dünya Düzencileri, İstanbul ve Papa" da şunları söylemiştim: "Yeni Dünya Düzenini Amerika dillendirir ve organize eder. Ama Amerika'yı kuranlar yahudiler ve
masonlardır. George Washington, A.B.D.'nin ilk başkanıdır. Bu şahıs Şeytanîlerin adamı ve asrın baş masonudur. A.B.D'nin başkentinin ismi bu şahsa aittir.
,

Hatta Washington adına masonların, yahudi şeytanî teşkilatının yaptırdığı bir anıtta bulunur. Bu anıta devrin papa'sı bir taş gönderir. Fakat masonik yahudi şeytanî teşkilatı şiddetle reddeder.
Taşta şu ibareler yazılıdır: "BÜYÜK HAÇ ALTINDA, COSTANİNOPOLİS'TEN KUTSAL TOPRAKLARA BURADAN ADIM ATILACAK. LUTHER'İN SOYUNDAN GELECEK PAPA İSA MESİH'İ ÇAĞIRACAKTIR." Ayrıca taşın üzerinde belli bazı tarihler vardır.

Kısacası bu taşı yahudilerin şeytanî teşkilatı gizlice çalıp Beyaz Saray'ın bugün bulunduğu yere, bahçesinde bir yere gömdüler. Şu an eğer gerekirse Beyaz Sarayı bile havaya uçururlar."

Dikkat edin şu tabire: " Costantinopol'dan kutsal topraklara buradan adım atılacak." Burada bir KAPI'dan bahsedilmiyor mu? Aynı Şimon
Perez'in dediği gibi bir KAPI. Bu kapı nereye geçmenin işareti? Acaba Şeytanî,Haçlı ve Vatikan İstanbul üzerinde birleşti mi?

Konstantin Takı. 1. Konstantin'in kazandığı bir zafer anısına 312 yılında Roma'da dikilmiş bir anıt. Enteresan değil mi Konstantin'in yeniden karşımıza çıkması? "Müslüman-Türk İstanbul" geri alınmak mı isteniyor? Unutmayalım İstanbul'un Roma dönemi kurucusu aynı Konstantin ve Konstantinapol ismi O'ndan geliyor.

NOT-1: Bu arada çok değerli bilim ve gönül insanı Ahmet Yüksel Özemre'ye Allah'tan rahmet ve ailesine sabr-ı cemil dilerim. Türk
insanına da biraz vefa…

NOT-2: Netpano ailesinin çok kıymetli mimarı Baki Günay bey kayınpederi Rüstem Sevim beyefendiyi sonsuzluğa yolcu etmiştir. Kendisine ve kıymetli eşleri Ayşe Sevim hanımefendiye sabr-ı cemil diler, hem Rüstem Sevim beye, hem de Ahmet Yüksel Özemre hocamıza birer Fatiha-ı şerife okunmasını kıymetli okuyucularımızdan rica ederim.

NOT-3: TRT spikerlerinden Handan Demiralp'a teşekkür etmeyi kendime bir borç biliyorum.
Birkaç hafta önce Handan hanımın sakatlanmış, kör olmuş, belinden aşağısı tutmayan kedilere nasıl baktığını bir televizyon programında seyrettim.
Duygulanmamam elde değildi. Böyle güzel bir yüreğe, şefkat dolu bir kalbe sahip olduğu için kendilerine teşekkür ediyorum. Handan hanımdan alınacak çok dersler var. Tekrar teşekkür ederim bu ince ve duyarlı kahramana.

NETPANO NOT: Netpano Yazarı Hakan Yılmaz Çebinin Hazırlayıp sundugu Hazır Kıta programına katılan Oktan Keleş Dikilitaş'ların sırrını anlatmıştı. Hazır kıtanın bu bölümünü izlemek için tıklayın
http://www.mpltv.de/mpltv.php?action=arsiv&islem=izle&id=1085